• Norsk
  • English

Inven2 til Nordic Life Science Days

Nordic Life Science Days er Nordens største partneringkonferanse innen livsvitenskap. Inven2 skal delta på stand og på partneringmøter for å promotere innovasjonsprosjekter fra porteføljen.

 

Nordic Life Science Days samler omtrent 1270 deltagere fra Norden og verden forøvrig i Malmø og København 10. – 12. september.

Det norske livsvitenskapsmiljøet har en felles stand for å promotere Norge under slagordet «Norway for Life Science». De som står sammen under denne paraplyen er: Norway Health TechAleapUniversity of Oslo Life ScienceThe Life Science ClusterNORINNansen Neuroscience NetworkLMIInnovation NorwayThe Norwegian Research Council, the Royal Norwegian Embassy in Sweden, Centre for Digital Life and Oslo Cancer Cluster.
 

Viktig konferanse for Inven2

I år er det fire medarbeidere i Inven2 som drar på Nordic Life Science Days. Formålet deres er primært industrisamarbeid og partneringmøter for å promotere innovasjonsprosjekter de jobber med å kommersialisere på vegne av forskere ved Universitetet i Oslo og Helse Sør-Øst.

«Nordic Life Science Days er en viktig konferanse for Inven2, spesielt for dem av oss som har utstrakt samarbeid med industrien på vegne av forskerne våre. Vi møter relevante kontakter fra internasjonal farmasøytisk industri», sier Lise Rødsten, ansvarlig for industrisamarbeid i Inven2.

 

Les mer: