• Norsk
  • English

Partnering på Cutting Edge festivalen

Er du forsker eller industriansatt og ønsker å utvide nettverket ditt? Inven2 gjentar suksessen og fasiliteter matchmaking mellom forskere og industrien under årets Cutting Edge festival.

 

Cutting Edge festivalen er én av Norges største teknologi- og forskningsfestivaler og har etablert seg som et av signaturarrangement for tekinteresserte i hele Norge. Datoen for årets festival er  24. oktober, stedet er Forskningsparken på Gaustad.

Matchmakingen er åpen for alle deltagere på Cutting Edge, men Inven2 bistår spesielt med å koble forskere og industri. I tillegg er deltagelse på Cutting Edge gratis for forskere ved Universitetet i Oslo og Oslo universitetssykehus som deltar på matchmakingen.

«Vi ønsker å gi et tilbud til forskere som har behov for å utvide nettverket sitt mot industrielle partnere for utveksling av kompetanse og ideer», sier Lise Rødsten. Hun er ansvarlig for industrisamarbeid hos Inven2.

 

Suksessfull partnering
Inven2 arrangerte matchmaking for første gang for to år siden, og dette har blitt en viktig del av Cutting Edge festivalen.

«De to årene vi har arrangert matchmakingen har det vært mellom 90 og 150 1:1 møter, hvorav en tredjedel har vært mellom industri og akademia.

«Vi får virkelig gode tilbakemeldinger fra deltakerne, så vi ser fram til å gjenta suksessen i år», sier Lise Rødsten,

Selve matcmakingen er satt opp som 1:1 møter på omtrent 20 minutter. Møtene kan enkelt administreres gjennom softwaren Brella som er tilgjengelig for alle deltakerne på Cutting Edge.
 

  • For mer informasjon om matchmakingen og hvordan du registrerer deg, les her
  • Les mer om fjorårets matchmaking her

 

Kontakt Inven2 for møter med industri:
Dersom du er forsker og ønsker å møte industri på matchmakingen, tar du kontakt med Lise Rødsten. Hun bistår deg med å finne relevante industripartnere: lise.rodsten@inven2.com eller mobil: (+47) 48 89 17 83

 

Om Cutting Edge:
Cutting Edge festivalen har på kort tid etablert seg som en festival som tekinteresserte valfarter til for å få med seg de nyeste trendene globalt.

I fjor samlet forskning- og teknologifestivalen over 1500 mennesker, og arrangørene tror på enda flere deltagere i år. Årets konferansier er i tillegg et trekkplaster i seg selv, nemlig Andreas Wahl kjent fra NRK programmene «Med livet som innsats» og «Folkeopplysningen».

I år er temaet for festivalen Alt. Future med vekt på:
 

  • SUSTAINABLE HEALTH
  • NEW ENERGY – BETTER WORLD
  • OCEAN OF OPPORTUNITIES
  • MAN & MACHINE – A LOVE STORY

Inven2 arrangerer Cutting Edge sammen med Oslo Tech, Conventor og Universitetet i Oslo.

www.cuttingedgefestival.no