Møt Inven2 på Nordic Life Science Days

NLS-dagene stand
Foto: Espen Snipstad, LMI
28. november 2023
Nordic Life Science Days er Nordens største partneringkonferanse innen livsvitenskap. Inven2 skal delta på stand og på møter med industrien for å promotere innovasjonsprosjekter fra porteføljen. Ta gjerne kontakt med oss på konferansen.

 

Nordic Life Science Days samler omtrent 1500 deltagere fra Norden og verden for øvrig i København nå 29. og 30. november.

I år er det åtte medarbeidere i Inven2 som drar på Nordic Life Science Days. Formålet deres er primært industrisamarbeid og partneringmøter for å promotere innovasjonsprosjekter de kommersialiserer på vegne av forskere ved Universitetet i Oslo og Helse Sør-Øst.

«Nordic Life Science Days er en viktig konferanse for Inven2. Vi møter relevante mennesker fra internasjonal legemiddelindustri og investorer, og knytter kontakter vi kan dra nytte av i andre prosjekter også», sier Jens Halvard Grønlien, VP for innovasjon i Inven2.

I denne oversikten kan du se hvilke lisensmuligheter som Inven2 sine medarbeidere tar med seg til NLS Days

 

Felles norsk stand

Det norske livsvitenskapsmiljøet har en felles stand for å promotere det norske livsvitenskapsmiljøet, og i regi av den norske ambassaden i København så arrangeres det en lunsj på ambassaden for å fremme samarbeid mellom Norge og Danmark innen feltet.

De som står på stand sammen er Oslo Cancer Cluster, Inven2, The Life Science Cluster, Legemiddelindustrien – LMI, Centre for Digital Life Norway, NorTrials/Oslo University Hospital, Curida Diatec AS, Aleap, Norway Health Tech og Innovasjon Norge.

Ønsker du å komme i kontakt med noen av Inven2 sine medarbeidere for å høre mer om ett eller flere av våre prosjekter, så kom innom den norske standen.

 

Les mer: