Kliniske studier

Kliniske studier er nøkkelen til medisinsk utvikling. Pasienter som deltar i kliniske studier får tilgang til utprøvende behandling flere år før behandlingen kommer på markedet.

Inven2 har ansvar for å ivareta avtalemessige og økonomiske forhold i kliniske studier. Vi har fokus på effektive avtaleprosesser, slik at våre sykehus er attraktive samarbeidspartnere. I 2021 administrerte Inven2 totalt 417 pågående kliniske studier, hvorav 177 var nye det året.

Håndterer 20 studier samtidig

Klinisk Forskningspost ligger ved siden av hjerteovervåkningen og midt i hjertet av Rikshospitalet, i konkret og overført betydning. «Vårt kvalitetsmerke er god leveranse i krevende tidligfasestudier», sier Kristin Sandnes, studiekoordinator.

Informasjon til

 

HVORFOR KLINISKE STUDIER I NORGE

Inven2 har ansvar for å ivareta avtalemessige og økonomiske forhold i kliniske studier og industrisamarbeid. Vi ønsker å bidra til at industrien legger flere studier til Norge. Vi jobber tett med både sykehus, firma, myndigheter og økosystemet rundt oss for å mobilisere til dette. I denne saken kan du lese om hva som gjør Norge til et attraktivt land å legge studier til.

Siste nytt fra kliniske studier

Siste nytt fra kliniske studier

Her finner du nyheter om Inven2s arbeid med kliniske studier, artikler om pågående og nye studier og andre relevante nyheter om kliniske studier.
Inven2 på Arendalsuka 2024

Inven2 på Arendalsuka 2024

Inven2 skal i år også delta på Arendalsuka, Norges største politiske møteplass. Vi arrangerer for tredje gang et møte om kliniske studier sammen med...

les mer

Pågående studier

På helsenorge.no vil du til enhver tid finne en oppdatert oversikt over pågående kliniske studier i hele Norge.