Arendalsuka 2023: Se stream og hør podkast her

Foto: Jannicke Kristoffersen, Inven2
29. august 2023
Kliniske studier, helsenæring, hvordan skalere opp globale innovative bedrifter og utvikling av radiofarmaka i Norge, var temaene Inven2 tok med seg til Arendalsuka 2023. Gikk du glipp av møtene våre, så kan flere av dem sees eller lyttes til nå i ettertid.

Ole Kristian Hjelstuen, administrerende direktør i Inven2 er godt fornøyd med årets Arendalsuke, og ser fram til neste års deltagelse.

-Inven2 er ikke en politisk aktør, men er ambisiøs når det gjelder kliniske studier, nytt næringsliv og kommersialisering fra forskning. Vi tok derfor opp noen temaer vi synes er veldig viktige på Arendalsuka og jobbet sammen med gode samarbeidspartnere om arrangementene. Takket være de som stilte opp i arrangementene synes vi at både kliniske studier, helseindustri, tidlig fase startups i Norge og den nukleære satsningen ble godt belyst. Vi håper det får betydning. Det som var aller mest gøy var Inven2-minglingen i huset i Høyveien der det så ut som veldig mange hadde det artig, sier Hjelstuen.

Gikk du glipp av noen av møtene våre, så kan tre av dem sees her, og to av dem er også lagt ut som podkast i samarbeid med Radium som gis ut av Radforsk.

 

Inven2 og Radforsk: «Hvordan bygge helseindustri i Norge – anbefalinger fra dem som har gjort det før»

Møtet ble ledet av Ole Kristian Hjelstuen, administrerende direktør i Inven2, mens debatten ble ledet av Jónas Einarsson, administrerende direktør i Radforsk.

  • Lytt til podkast-opptak her eller se video under.

Inven2 og Radforsk: «Kliniske studier – hvordan sikre varig vekst?».

Møtet ble ledet av Elisabeth Kirkeng Andersen, som blant annet er kommunikasjonsansvarlig i Radforsk og kommunikasjonskonsulent i Inven2. Dette er et av få møter på Arendalsuka hvor kliniske studier, tall og trender er i fokus, og Siri Kolle, VP for kliniske studier i Inven2 la fram de nyeste oppdaterte tallene på antall kliniske studier.

Lytt til podkast-opptak her eller se video under.

Inven2, AbbVie og Oslo Science City: «Hvordan kan Norge bli en global leder innen utviklingen av innovative vekstselskaper?».

Temaet for seminaret var rammevilkårene for norske oppstartsbedrifter og hvordan vi kan bidra til at de vokser til globale vekstvinnere.

Møtet ble ledet av Elisabeth Kirkeng Andersen, som blant annet er både kommunikasjonsansvarlig i Radforsk og kommunikasjonskonsulent i Inven2.

Universitetet i Oslo, Inven2, MN-fakultetet og Agilera Pharma: «Trenger Norge kompetanse innenfor området nukleærmedisin».