Inven2 på Arendalsuka 2024

27. mai 2024
Inven2 skal i år også delta på Arendalsuka, Norges største politiske møteplass. Vi arrangerer for tredje gang et møte om kliniske studier sammen med Radforsk, og vi er også medarrangør av et møte om helsenæring sammen med en lang rekke aktører.

Les mer om arrangementene våre under.

 

«Kliniske studier – tar vi de rette grepene?»

Møtet om kliniske studier vi har under Arendalsuka skal adressere tiltakene i handlingsplanen for kliniske studier, og om hvorvidt vi tar de rette grepene for å få til en økning i antall studier i Norge. Vi er veldig glade for å få med et svært kompetent panel som skal diskutere dette.

I forkant av diskusjonen så vil Siri Kolle, VP for kliniske studier i Inven2 legge fram den siste statistikken vi har på feltet. I tillegg vil Chris Ball fra IQVIA gi sine anbefalinger om hva vi bør gjøre basert på globale trender.

Møtet ledes av Elisabeth Kirkeng Andersen fra Radforsk, som også jobber med kommunikasjon for Inven2.

Arrangementet strømmes, så du må ikke være tilstede i Arendal for å få det med deg. Vi legger det ut i sin helhet i ettertid.

 

«Helsenæring fra A til Å – slik lykkes vi med å realisere veikartet»

Et samlet innovasjonsøkosystem bestående av; Veksthuset for verdiskaping, Universitetet i Oslo, Aleap, Health2B, Melanor, HelseOmsorg21-rådet, Norway Health Tech, Forskningsparken i Oslo, Oslo Science City, Oslo Cancer Cluster, The Life Science Cluster og Inven2, kommer med innspill til regjeringens veikart for helsenæringen.